Forsvar din jobansøgning mod floskler

Spil med, og find ud af, om du er hurtig nok på aftrækkeren, når du ser et ord eller en vending, som du bør undgå i din jobansøgning.

Animeret eksempel fra spillet med sigtekorn og point

Floskler eller klichéer er talemåder og udtryk, som bliver brugt så meget, at de har mistet deres ”friskhed”. De er forstyrrende og upersonlige. I stedet for at give liv til din tekst kan de nærmest tage livet af læseren. Det mærker især HR-medarbejdere og ledere, som læser op til hundredvis af ansøgninger, når de skal ansætte nye medarbejdere.

Det gælder altså om at styre udenom de mest forslidte udtryk, hvis du vil holde læserens opmærksomhed i live. Derfor udfordrer vi dig til at skyde floskler ned i et spil, hvor vi har samlet 10 ord og vendinger, du ikke må lade slippe ind i din ansøgning.

Mere inspiration

5 tips til den gode jobsamtale

Nu er du (omsider) kaldt til jobsamtale. Men hvordan får du overbevist arbejdsgiveren om, at du er den rette til jobbet? Få vores 5 bedste råd her.

Gå til siden

Nyuddannet på jobjagt - sådan overbeviser du din kommende arbejdsgiver

Hvordan kan du som nyuddannet uden den store erhvervserfaring være en gevinst for din kommende arbejdsgiver?

Gå til siden

Fra dimittend til softwareudvikler

Mød Erik, som er færdigguddannet softwareingeniør og netop er startet som software developer ved Netcompany.

Gå til siden

4 tips til at knække LinkedIn-koden

Ifølge LinkedIn har du kun 2,5 sekunder til at efterlade et godt indtryk hos dem, som besøger din profil. Så hvordan sikrer du dig, at det lige præcis er...

Gå til siden